Мотокар под наем

Апекс 11 предлага за Вас също и нови МотокариЕлектрокари, Мотокар под наем, Приспособления за мотокариМултифункционален мотокар A-liftУпотребявани кари, Ремонт на мотокари.

В името на нашите клиенти сме разработили система за отдаване на мотокар под наем , която улеснява клиента от гледна точка на време и сигурност.В зависимост от Вашата необходимост можете да наемете мотокар под наем за часове, за дни, за седмици или за месеци. От наша страна предлагаме коректност, сигурност, организация и опитни мотокаристи.

В Апекс 11 можете да откриете Услуги с мотокар  в основната ни база в гр. Пловдив, свързани с Мотокар под наем в рамките на  час, ден, седмица   не само в района на Пловдив, но и други населени места. Разполагаме с база за Ремонт на кари, налични Рециклирани кари, Дизелов мотокар 5 тона – 7тона и други видове Мотокари Електрокари, Газокари, Нови Мотокари!

Цена за час с оператор (мотокарист): 45 лв без ДДС!

Цена за час без оператор (мотокарист): 35 лв без ДДС!

Цената за наема ще бъде определена в зависимост от товароподемността на машината и времето за ползване.

Телефон за контакт: 0886 739 666

Апекс 11 предлага сервиз/ ремонт, наем на мотокари и подемна техника с гаранция за качество за извършената услуга, както и най-добра цена за нея. Нашата цел е постигната, когато клиентите са удовлетворени от работата ни!

 

Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
I consent to the  collection and processing of my personal data.