Facebook Pixel
×

Ремонт, наем и сервиз на мотокари

Фирма Апекс 11 е специализирана в ремонт,  наем и сервиз мотокари и  на всички видове български , вносни мотокари електрокари.При нас ще откриете: нови МотокариЕлектрокариПриспособления за мотокариМултифункционален мотокар A-liftУпотребявани кариРемонт на мотокариМотокар под наем

 При рециклирането се извършва основен ремонт на всички агрегати и подмяна на старите и амортизирани детайли с нови. По желание на клиента мотокара може да бъде цялостно боядисан, като по този начин възстановява първоначалния си вид.

Апекс 11 разполага с модерна база за ремонт на мотокари, както и специалисти с дългогодишен опит в каростроенето. Разработена е екипна система на работа, която гарантира качество и бързина за клиента, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Фирмата разполага с мобилен сервиз. При заявка от клиент времето за реакция от страна на фирмата е до 24 часа.

Гаранцията на отремонтираните възли е от 6 до 12 месеца.

Фирмата предлага абонаментно обслужване на всички видове български и вносни кари. То включва ежемесечна профилактика на кара от мобилна група. Стойността на абонамента за една машина е 60 лева без ДДС на месец. Трудът извън абонамента се заплаща по 20 лева  на час без ДДС. Фирмите на абонамент се обслужват приоритетно.
Обикновено сервизно обслужване –  трудът се заплаща по 25 лева на час без ДДС.
Стойността на материалите се заплаща отделно и при двата вида обслужване.

ЗАМЯНА СТАР ЗА НОВ

Фирмата изкупува употребявани мотокари, електрокари и възли или заменя Вашия стар мотокар с нов при изключително изгодни за клиента условия.

 Телефон за контакт: 0886 739 666

 

Filter
Set Descending Direction

33 продукта

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

33 продукта

Page
per page
View as Grid List