Facebook Pixel
×

Стелажи и Стелажни системи

Стелажни системи от Апекс 11- Предлагаме Ви  огромно разнообразие на сглобяеми метални стелажи и стелажни системи, елементи за стелажни системи - метални стелажи за  склад, различни модели и конструкции от : леки стелажи - Хоризонтални греди за леки стелажи, Вертикални рамки за леки стелажи, Плотове и плочи за леки стелажи, палетни стелажи - Хоризонтални греди за палетни стелажи, Вертикални рамки за палетни стелажи , конзолни стелажи, етажни стелажи тип мецанин за лесно и практично моделиране на стелажни системи по проект на клиента. Нашите предложения са за Стелажи за складове или наричани още стелажи за палети, с които максимално да се спестява пространство и практичното използване на складова оборудване , с което да се обслужват стоките. Нашите оферти включват подробно описани брой палето места, брой модули, брой вертикални рамки, брой хоризонтални греди, дължина на редиците, товароносимост на ниво - огромно разнообразие на стелажи за търговско и складово оборудване.

Предлагаме и подходяща Складова техника, Складова количка платформа, Складова количка варели, Складова количка ножична, Транспалетна количка, Електрически стакери и друга складова техникаВсичко необходимо за Вашия склад можете да откриете при нас -  В Апекс 11 разработваме индивидуални проекти, в зависимост от необходимостта на клиента и пространството, с което разполага. Предлаганите от нас стелажни системи са съобразени с качество, стандарт, надеждност, конкурентна и достъпна цена за всеки клиент .

Всичко необходимо за Вас като:  мотокари, резервни части за мотокари, автосервизно оборудване, маркучи и фитингиколани и сапани, заваръчни консумативи,  и други ще откриете при нас.

Filter
Set Descending Direction

48 продукта

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

48 продукта

Page
per page
View as Grid List