Транспалетна количка

Транспалетна  количка

Транспалетна  количка - Палетна количка:Предлагаме Ви да разгледате следните продукри:Транспалетна  количка с везнаТранспалетна  количка  ножична, Електрическа транспалетна  количка, Колелета за транспалетна количка, Лагер за транспалетна количка, както и Резервни части за транспалетни колички или наричани още Палетни колички. Разполагаме с разнообразие от склодово оборудване и в другите ни представителства в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново.

Разгледайте най-новите ни предложения за Транспалетна количка нисък профил, Транспалетна количка с къси вилици, Транспалетна количка галванизирана на специални цени за Вас!

Предлаганите от нас Транспалетни колички са с гаранция 12 месеца, както и сервиз за всички видове транспалетни колички  на пазара. Ние грантираме за качествен ремонт на вашата количка и коректност в обслужването.

Ние сме вносители на Складова техника отговаряща на европейско ниво и качество, за Вас клиенти сме подбрали функционална и лесна за работа техника на достъпна цена. Апекс 11 работи в името на своите клиенти, което ни издига на водещи позиции на пазара!

Set Descending Direction
View as Grid List

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

7 Items

per page