Facebook Pixel
×

ПРОМОЦИИ

Промоции : Апекс 11 ЕООД предлага широка гама артикули в сферата На Мотокари, Лизинг на мотокари и друга техника , Гуми за мотокари, Резервни части за мотокари,  Колани и сапани, Складова техника, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи,  Допълнителни приспособления за мотокари - Рог виличен за мотокари, Високоповдигач Полуелектрически, Полуелектрически високоповдигач за варели и  много други продукти  в различните  направления.

Нови Мотокари на НЕВЕРОЯТНО НИСКИ ЦЕНИ САМО СЕГА ЗА ВАС!!!

Ново Стелажи и стелажни системи: Леки стелажи съставени от: Хоризонтални греди за леки стелажи, Вертикални рамки за леки стелажи, Плотове и плочи за леки стелажи, Примерни стелажни системи.

Палетни стелажи съставени от: Хоризонтални греди за палетни стелажи, Вертикални рамки за палетни стелажи, Примерни стелажни системи за палети. Изготвяме индивидуални проекти за всеки клиент, съобразени със складовото помещение на клиента, Складова техника, с която се обслужва помещението и др.

Предлагаме ви най-новите си продукти в категория  Гуми за мотокар: Супереластична бяла немаркира гума за мотокар – иновация, която е много практична във фармацевтичнат индустрия, хранително-вкусовата индустрия и отрасли, в които се изисква идеално чиста среда за работа с мотокар и подемна техника.

В наличност са и иновативните ни предложения като : Високоповдигачи електрически във варианти от 1200кг и 1500кг, височина на повдигане от 3600мм и 5500 мм. Този вид складова техника е удобен за работа както в малки складови помещения, така и в мащабни  складове, осигурава на оператора идеална видимост, практичност в работния процес.

Високоповдигачи електрически от серия ES, които са с товароносимост от 1500кг, 1200кг, 1600кг с височини на повдигане от 3600 мм и 5500мм.

Полуелектрически високоповдигач  за варели, който улеснява транспортирането и разфасоването на течности(масла) на 100%. 

 

Filter
Set Descending Direction

120 продукта

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

120 продукта

per page
View as Grid List