Мост управляем

Мост управляем

Мост управляем: За качествен ремонт на Вашата машина с двигател Перкинс от предлагаме  резервни части за мотокари от категориите: Мост двигателенПовдигателна уредба, Хидродинамичен предавател(ХДП)Спирачна система, Уредба хидравличнаУредба електическа,  ЛагериДруги части.

Разполагаме с база за ремонт, наем и сервиз на мотокари , рециклиране на мотокари   и подемна техника, складова техника и др. , изработваме хидравлични маркучи, гъвкави съединения по модел и необходимост на клиентите ни. Имаме обновена база  за кербоване на  хидравлични маркучи , която е оборудвана с италиански машини за изработака и кербоване (пресоване ) на хидравлични маркучи , с голям капацитет на изработка за ден.

В Апекс 11 разполагаме с качествени резервни части за Вашия мотокар, които можете да откриете в магазините ни в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора  нашите консултанти ще Ви предложат най-доброто решение за ремонта на мотокара Ви.

Цените са конкурентни на пазара, както и качеството  на резервните части е подбрано, за да може клиента да се ползва с доверие към нас.

За вашата сигурност и непрекъснат работен процес на машините Ви, можете да се обърнете към нашите представители за информация.

Set Descending Direction
View as Grid List

101 продукта

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

101 продукта

per page