Мост двигателен

Мост двигателен

Мост двигателен: В Апекс 11 предлагаме богато разнообразие от Резервни части за мотокари за двигател Перкинс - ДВ 3900, ДВ 2500Мост управляемПовдигателна уредбаХидродинамичен предавател(ХДП)Спирачна системаУредба хидравличнаУредба електическаЛагериДруги части.

Като вносители на резервни части за български  мотокари тип Балканкар , сме избрали за нашите клиенти високо качествени материали и достъпна цена на пазара. Освен с резервни части за мотокари ние се занимаваме с ремонт на мотокари, рециклиране, поддръжка на мотокари , огледи и диагностика на машини на място, което за клиентите ни  това е удобство.

Предлагаме всички необходими резервни части за мост двигателен на български мотокари, в които сме лидери в доставка и внос на резервни части за мост двигателен, всичко за двигатели Перкинс, резервни части и гуми за мотокар, консумативи , масла и смазочни материали,  филтри за мотокари, лагерии др. 

Качествените резервни части са с предпоставка за сполучлив ремонт на машината и безавариен начин на работа.

Заповядайте  в нашите магазини за резервни части в градовете Пловдив, Плевен , Ямбол, София , Варна, Бургас, Русе, Велио Търново, Стара Загора  за да получите полезна информация за необходимите Ви части за мотокари.

 

Set Descending Direction
View as Grid List

122 продукта

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

122 продукта

per page