Маркучи, фитинги и въжета

Апекс 11 предлага маркучи, фитиниги и готови гъвкави съединения за мотокари, селскостопанска техника, камиони, специализирана техника, леки автомобили.

Предлагаме богата гама от хидравлични фитинги и чаши, гъвкави съединения, накрайници и чаши, щуцери, стоманени въжета и накрайници, изработката на хидравлични маркучи за високо налягане и др.

Маркучите с марка ПАНЗЕР са за високо и ниско налягане, с метални оплетки, с изключително високо ниво на издръжливост на въздействието освен на работни фактори и на температурни влияния, запрашеност и абразиви.

Апекс 11 разполага с модерна база и машини за кербоване на маркучи на италианската фирма О+Р Srl, отговарящи на международните изисквания за кербоване на гъвкави съединения. Предлагаме на своите клиенти отлично качество, гаранция и изработка по модел при необходимост на клиента.

 Кербовъчен цех

Апекс 11 се развива в широк спектър от направления в областта на складова техника, мотокари, резервни части за мотокари, автосервизно оборудване, стелажи и стелажни системи, колани и сапани, заваръчни консумативи.

 

Set Descending Direction
View as Grid List

14 продукта

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

14 продукта

Page
per page
I consent to the  collection and processing of my personal data.