Facebook Pixel
×

Колани и сапани

Предлагаме на Вашето внимание колани и сапани от следните видове: Укрепващи колани, Сапани - Плоски сапани и кръгли сапани, Шегели и куки , изработени от висококачествени материали, придружени със сертификати за качество на производителя и декларация за съответствие.

Укрепващи колани - характеризират се с тресчотката, която служи за стопер за товара и предотвратява падането или подхлъзването при транспортиране на товари.

Сапани с уши -  изработени от полиестер, който е изключително лек и лесен за употреба при теглене на товар, най-често се използват при кранове.Плоски сапани с уши, предназначени за теглене на товари - предимоно се използват за камиони, автомобили, кранове.

Апекс 11 предлага за Вас клиенти както укрепващи колани, така и кръгли колани,  колани за теглене и други. Всичко необходимо за Вашия склад, автосервиз, металообработваща промишленост, мотокари и електрокари и други, можете да разгледате в нашия онлайн магазин:  складова техника, мотокари, резервни части за мотокари, автосервизно оборудване, маркучи и фитинги, стелажи и стелажни системи, заваръчни консумативи.

Разгледайте новите ни предложения и размери на колани и сапани вече налични на склад във всичките ни представителства - Колани за теглене, Колани с тресчотка (Укрепващи колани), Лента от сапан,  Лента за укрепващ колан, Ланта от сапан с кука, Тресчотки!

Filter
Set Descending Direction

170 продукта

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

170 продукта

per page
View as Grid List