Facebook Pixel
×

НОВИ ПРОДУКТИ

Нови продукти: Двуколонен подемник 4.5 тона, подходящ за работа с леки и товарни автомобили, може да се използва във всеки Автосервиз, в който можем да предложим и цялостно оборудване като: Баланс машина, Машина за монтаж и демонтаж на коли и бусове, Гумодемонтажни машини за камиони, Подемници - Едноколонни подемници, Двуколонни подемници, Четириколонни подемници, Ножичен подемник, Подемници за камиони и автобуси, Бояджийски камери, Тежести за баланс на гуми, Въжета и колани за теглене и др. На 8.10.2017 г налична на скла Машина за гумодемонтаж от 10 до 21" , приемаме Вашите заявки на посочените телефони за връзка с нас!

Налични Гуми Супереластични за мотокари система Long Run ново поколение гума с повишена издържливост при употреба. Благодарение на съвършената си конструкция , Гумите Long Run са с по-голяма износоустойчивост и по издържливи на вибрации.

НАЛИЧНИ НА СКЛАД - ПОДВИЖНА ХИДРАВЛИЧНА ПЛАТФОРМА НА НЕВЕРОЯТНА ЦЕНА ЗА ВАС!

Вече на склад  Мотокари на Уникални цени: Нови Мотокари - Мотокар дизел 3.5 тона , Мотокар дизел 2.5 тона , Мотокар дизел 1.5 тона , Мотокар газ-бензин1.5 тона , Мотокар газ-бензин 2.5 тона, Мотокар газ-бензин 1.5 тона.

Вече налична Камера с LED дисплей за мотокари, която е функционална и много удобна за работа при   недостъпни височини за оглед от оператора.

За удобство на клиентите ни , ние предлагаме лизингова схема за закупуване на мотокари по избор - индивидуални оферти за всеки клиент! 

Вече на склад Инструменти за Автосервиз подредени в следните категории: Хидравлични инструменти за Автосервиз, Стойки за повдигане на автомобил с гребен, Хидравлични преси за избиване, Лежанка за механици, Хидравличен Бутилков ктрик . 

Двуколоне подемник с долан синхронизация 4 тона и височина на повдигане 1900 мм на уникална цена от 32288лв с ДДС!!!

Разгледайте и ПРОМОЦИИ на продукти като Стелажи и стелажни системи, Колан и сапани, Високоповдигач електрически,   Транспалетна количка с везна, Електрическа транспалетна количка,  Високоповдигачи Стакери.

Представяме Ви пълна гама Приспособления за варели, Складова Количка за варели, Полуелектрически високоповдигач за варели, Високоповдигач Ръчен  за варели.

Filter
Set Descending Direction

117 продукта

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

117 продукта

per page
View as Grid List