Facebook Pixel
×

Мотокари

Мотокари

Нови Мотокари със съвършен дизайн и промоционална  цена!

Апекс 11 предлага за Вас НОВИ Мотокари  A-lift НА СУПЕР ЦЕНА и допълнителни Приспособления за мотокари (рог виличен за мотокар, удължители за рог виличен за мотокар, вилични изравнители за мотокар), които могат да се монтират в зависимост от Вашата потребност, както и Мултифункционален мотокар A-lift Употребявани кари, Ремонт на мотокари, Мотокар под наем, Рециклирани кари - Употребявани мотокари, Изкупуване на мотокари и възли, Резервни части за мотокари.

Налични на склад  най-новото поколение Мотокари  на пазара в нашите представителства и изложбени зали. Запознайте се с качеството от първо лице като разгледате функциите, перфектния дизайн и технически спецификации, с които са изработени мотокарите.

Предлагаме за Вас иновативна технология в нова серия мотокари с марка A-lift, съобразени с европейски норми, дизайн, функционалност при работа, ново поколение двигатели NISSAN, ISUZU,YANMAR  и други положителни качества съчетани в нашите машини. Предлагаме гъвкави условия за закупуване на мотокари с лизингова схема на заплащане и удобни условия за всеки клиент.

Filter
Set Descending Direction

29 продукта

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

29 продукта

Page
per page
View as Grid List