Facebook Pixel
×

Мотокари Електрокари

Мотокари Електрокари

НОВИ МОТОКАРИ, РЕЦИКЛИРАНИ КАРИ И УПОТРЕБЯВАНИ МОТОКАРИ, ЕЛЕКТРОКАРИ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ!

Предлагаме Ви да разгледате нови мотокари, електрокари от марката A-lift, мултифункционален четирипосочен мотокар A-lift, употребявани кари,  допълнителни приспособления за мотокари (рог виличен за мотокар, вилични удължители за мотокар,вилични изравнители и др.), предлагаме и ремонт на мотокари, както и мотокари под наем, изкупуване на мотокари и възли, замяна на мотокари, рециклирани български мотокари.

Ние сме вносители на всичко необходимо за мотокарния бизнес: Гуми за мотокар, Резервни части за мотокари по всички възли и направления, вносът на новите Мотокари е наша мисия , на която залагаме  единствено на качеството и перфектната организация при обслужване и ремонт на машините.

От създаването си през 1991г., Апекс 11 преследва една кауза - "да работи в името на клиента". На Вашето внимание представяме нови мотокари A-lift, на които сме основен дилър и вносител, съчетали сме качеството и надеждността, ергономичния дизайн и последно поколение дизелови двигатели в едно име.

Всичко необходимо за Вашия склад, автосервиз, заваряване и заваръчни консумативи и др, можете да откриете на един адрес - Апекс 11.

Предлагаме Ви голямо разнообразие от  складова техникарезервни части за мотокари, масла и смазочни материали за мотокари, автосервизно оборудване, маркучи и фитинги, стелажи и стелажни системи, колани и  сапани, материали за заваряване и  заваръчни консумативи.

Filter
Set Descending Direction

128 продукта

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

128 продукта

per page
View as Grid List