Едноколонни подемници

Едноколонни подемници :  Предлагаме Ви да разгледате също и двуколонни подемници за автомобили - Двуколонни подемници с долна синхронизация, Двуколонни подемници с горна синхронизация, Четириколонни  подемници , Ножични подемници за автомобили, ножични подемници за  мотоциклети , подемници за камиони и автобусикакто и резервни части за подемници за коли, Електромотори .

Едноколонен автоподемник - приложим в гаражи и сервизи, които са с ограничено пространство, може да бъде стационарен или мобилен, подходящ и широко приложим в монтьорската дейност. Повдигач от този вид може да се използва и в някои бояджийски дейности.

Апекс 11 е един от основните вносители на автосервизно оборудване, което е със СЕ сертификати , качество и отлична цена на пазара.Нашите машини и съоръжения са съобразени с парктичността и максимално използване на пространството за автосервизното помещение.

Наш приоритет е да предлагаме на своите клиенти най-доброто оборудване  на пазара, с което да  извършват своята дейност качествено , а ние да получим отлични референции за своята работа.

We can't find products matching the selection.
I consent to the  collection and processing of my personal data.