Facebook Pixel
×

Двуколонни подемници

Двуколонни подемници: За Вас клиенти предлагаме богата гама от Подемници (Автоподемници) за автосервиз: Едноколонни подемнициДвуколонни подемници - Двуколонен  подемник с долна синхронизация, Двуколонен подемник с горна синхронизацияЧетириколонни подемнициНожични подемнициПодемници за камиони и автобусиРезервни части за подемници за коли Електромотори и други. Предлагаме гаранция от 1 год. на продуктите си , както и най-добра цена на пазара, бърза реакция от старна на монтажистите, извънгаранционен сервиз, подемниците са снабдени с краен изключвател и адаптери на лапите, електродвигателите могат да работят на напрежеие 220V  и/или 380V.

Вече е наличен най-новия ни продукт Двуколонен подемник 4.5 тона с долна синхронизация и височина на повдигане 1800 мм на уникална цена 1789 без ДДС! 

Нов Двуколонен  подемник 4 тона с долна синхронизация и височина на повдигане 1900 мм на невероятна цена 1599 без ДДС Ви очаква! 

Очаквайте новата ни доставка през месец април!При закупуване на подемник от нашите представителства се доплаща доставката на подемник както следва:

В Апекс 11 сме изработили системи за доставка на качествени артикули за максимално кратък срок, гаранция и перфектно изпълнение на изработка и достъпна цена. При нас можете да откриете най-доброто и професионално оборудване за автосервиз, полезни съвети за вашата дейност, отлично обслужване и техническа информация за всеки наш продукт. Разполагаме с наличности на предлаганите артикули както и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Filter
Set Descending Direction

8 Items

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

8 Items

per page
View as Grid List