Facebook Pixel
×

Генератор азотен за помпане на гуми

Генератор азотен за помпане на гуми: Предлагаме ви най-новия си продукт "генератор азотен за помпане на гуми "  безопасен за околната среда и човек, който спомага за напомпване на гумата и поддържане на атмосферите на гумата независимо от факторите на околната среда. Това е едно мобилно съоръжение, което предоставя удобството на всеки да поддържа както гумите на автомобила си, джантите от корозия и да поддържа по-нисък разход на гориво. Предлагаме ви да разгледате моделите , които предлагаме на специални цени и да посетите нашата страница www.apex11.com , за да разгледате и други Машини за гуми, необходими във всеки сервиз.

Ние сме основен вносител на Автосервизно оборудване , което намира широко приложение в областта на авомобилната индустрия и обслужването на всички марки и видове автомобили - леко товарни, тежко товарни и др.

Нашият каталог е рапределен в следните категории: Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Инструменти за автосервиз, Машини и инструменти за камиони, Куфар за инструменти, Колички за инструменти, Компресори за въздух, Тежести за баланс на гуми, Тенекеджийски дозер и др.

Filter
Set Descending Direction

2 Items

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

2 Items

per page
View as Grid List