Facebook Pixel
×

Машини за гуми

Машини за гуми за Вашия автосервиз: Апекс 11 предлага на Вашето внимание машини за гуми: Баланс машина за коли и бусовеБаланс машина за камиони, Резервни части за баланс машини, Машина за монтаж и демонтаж на гуми: Машина за монтажи демонтаж на коли и бусове, Машина за монтаж и демонтаж на камиони, Резервни части за машини за монтаж и демонтаж със СЕ сетрификати, отговарящи на международни изисквания, стандарти за качество, сигурност и гаранция от1 година, допълнително обучение за рабоат с машините ако клиента желае. Предлагам ви да разгледате перфектните цени и условия съобразени с интереса на нашите клиенти.

Нови Инструменти за автосервиз на уникално ниски цени!
Разгледайте и останалите ни артикули от Автосервизно оборудване като: подемници - автоподемници, бояджийски камери (за автомобили, бусове), машини за преден мост, компресор за въздух, инструменти за автосервиз и други.

Нашите мениджъри ще Ви консултират в избора за подходящия продукт като се съобразят с техничеките храктеристики, необходими за вашата дейност. Като вносители и лидери в бранша повече от 20 години, ние се старем винаги клиента да бъде на водеща позиция за нашите предложения!
Изградили сме система на работа, която да е в улеснение на клиентите ни - максимално кратки срокове на изпълнение, поддържане на наличности за повече артикули и отлично обслужване.

Машини за гуми
Filter
Set Descending Direction

27 продукта

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

27 продукта

Page
per page
View as Grid List