Facebook Pixel
×

Компресори за въздух

Компресори за въздух

Компресори за въздух: В разнообразието си от компресори за въздух ви предлгаме да разгледате: Компресор за въздух бутален, Компресор за въздух вертикален, Компресор бензинов, Компресор винтов и всички необходими Резервни части за компресори. Ако търсите компресори в богата гама  , за да дооборудвате помещението си, Вие сте на правилното място. НАЛИЧЕН НА СКЛАД КОМПРЕСОРИ ЗА ВЪЗДУХ     , които могат да се използват както за всекидневна употреба от 24 литра до 500 литра, така и за професионална употреба.

Pdf каталог 

Предлагаме различни видове компресор за въздух. Всички те са мобилни и се характеризират с компактна конструкция, висока ефективност насгъстителния процес и оптимална цена. Предлагаме основно компресори с ремъчно задвижване и налягане  8  бара. Характеризират се със средна производителност, която варира между 250 и 1200 m3/h. Буталните компресори могат да бъдат монофазни или трифазни, в зависимост от изискванията на клиентите.
Предлагаме също да разгледате и Подемници, Машини за гуми, Бояджийски камери, Машини за преден мост, Компресори за въздух, Инструменти за автосервиз, Тежести за баланс на гуми.

В Апекс 11 работят компетентни мениджъри в областта, които ще Ви насочат към правилния избор за оборудването на Вашия автосериз.

 

Filter
Set Descending Direction

46 продукта

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

46 продукта

Page
per page
View as Grid List