Facebook Pixel
×

Горелки за бояджийски камери

Горелки за бояджийски камери: Апекс 11 ЕООД е вносител на разнообразни видове Бояджийски камери с възможност за избор на клиента на Горелки за Бояджйски камери - Дизелова горелка , Газова горелка. 

Газова горелка за Бояджийска камера - благодарение на усъвършенставана технилогия в разработката на този горелка , тч е моделирана да бъде ефективна, икономична , работи в диапазон 400 до 6 300 kW. Подходяща за средни и големи мощности, при работа в модулиращ режим обезпечава точно поддържане на контролирания параметър на зададените нива с висок коефициент на полезно действие в целия термичен диапазон.

Дизелова горелка за Бояджийска камера -  висока сигурност при работа с максимално добро изгаряне на горивото, качествена  конструкция, лесен достъп до всички механични и електрически части,за което не се налага демонтиране. Ниско  ниво на шум, максимално малки  размери,  улесняващи   монтажа, както  и техническото обслужване.

Ние предлагаме разообразни видове Бояджийски камери и Резервни части за бояджийски камери, филтри за бояджийски камери, горелки за бояджийски камери, осветление за бояджийски камери и др.

Filter
Set Descending Direction

1 Item

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

1 Item

per page
View as Grid List