Facebook Pixel
×

Автосервизно оборудване

Аавтосервизно оборудване :Предлагаме ви най-продавания артикул: подемници-професионални електрохидравлични автоподемници(повдигачи), машини за гуми, бояджийски камерикомпресори за въздух, инструменти за автосервиз, тежести за баланс на гуми, куфар за инструмнети (метален куфар за инструментипластмасов куфар за инструменти), колички за инструменти,  стенд за дюзи (инжектори)- цялото това разнообразие ще откриете при нас  - Апекс 11 ЕООД. Предлаганите от нас продукти са със СЕ сертификати и отговарят на международни изисквания, стандарт за качество и сигурност. Наш приоритет е минималният срок на доставка предвид поддръжката и добре организираната складова наличност, ние разползгаме с огроменкаталог от продукти. 

 каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

Предимствата, които ние Ви предлагаме относно гаранцията, която е 1 год,  ниската цена на Машини за гуми (Баланс машина за коли и бусове - лек автомобил, Баланс машина за камиони) и Подемници, Бояджийски камери ,  Бързата реакция на нашите монтажисти и отличното обслужване , което предлагаме ни поставя на водещи позиции на пазара. Можете да се уверите в това,  ако ни посетите на посочените адреси и телефони за връзка. 

Апекс 11 предлага гаранционна обслужване на техниката ни, работим в дългосрочен план с фирми производители на автосервизно и гаражно оборудване, което ни дава възможност да покриваме изискванията на нашите клиенти.

Разгледайте целият ни асортимент от:  складова техника, мотокари, резервни части, маркучи и фитинги, стелажи и стелажни системи, колани и сапани, заваряване и заваръчни консумативи 

Filter
Set Descending Direction

406 продукта

per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

406 продукта

per page
View as Grid List