За Apex11

Уважаеми Дами и Господа, Фирма Апекс 11 е основана през 1991г. Първоначално дейността на фирмата е ремонт, сервиз и рециклиране на кари, търговия с резервни части за кари. През 2003 г. фирмата закупува свой собствен недвижим имот с обща площ от 8 дка (от които 6 дка са застроени). Натрупаният през годините опит от специалистите - инженери, технолози и конструктори - създава условия за иновационни разработки във фирмата.

През 2004 г. конструкторският отдел разработва собствен модел мотокари, серия А, в гамата товароподемности от 2,5 до 32 тона. Повдигателните уредби и прикачните устройства се конструират и изработват съобразно изискванията на клиентите. През 2005 г. фирмата е избрана от HYUNDAI WELDING за официален и ексклузивен дилър на заваръчни консумативи HYUNDAI. До момента Апекс 11 успешно налага техните продукти на българския пазар и завоюва съществен дял от търговията със заваръчни консумативи.

Апекс 11 разполага с магазини и дилъри в повечето от големите градове в страната, рекламен отдел и екип от добре обучени мениджъри.

През 2006 г. в Апекс 11 беше разработен и произведен прототип на МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЧЕТИРИПОСОЧЕН МОТОКАР с името А-ЛИФТ. След едногодишни тестове фирмата започна редовно производство на А-ЛИФТ в гамата товароподемности от 3,5 до 16 тона.

През 2008 година фирмата беше одобрена от Европейската комисия за финансиране по две програми, свързани с технологичното обновление и модернизиране на машинния парк. Бяха закупени модерни, високотехнологични металообработващи машини (струг, фреза, абкант, заваръчни апарати, ръчни електро инструменти).

По същото време във фирмата бяха разработени и внедрени системите за:- управление на качеството ISO 9001:2008 - управление на околната среда ISO 14001:2004 - здравословни и безопасни условия на труд ISO 18001:2007, за които фирмата притежава сертификати. Всичко това гарантира бързина, качество и безопасност на произвежданата продукция.

Фирма Апекс 11 разполага с капацитет за производство на детайли, възли, машини, свързани с всякакъв вид механообработка на метали, заваръчна дейност и монтаж. Всичко може да бъде изпълнено по документация на клиента или конструирано в Апекс 11.

През 2013 г. фирмата построи цех за кербоване на маркучи. Комплектованите хидравлични съединения се изпитват на стенд, който дава възможност за статично или импулсно изпитване до 1200 атм. Имаме възможност да запресоваме маркучи с диаметър от 4 mm до 160 mm. Предлаганите хидравлични съединения са висококачествени и с дълготрайна употреба, устойчиви на въздействието освен на работни фактори и на температурни влияния, апрашеност и абразиви. Хидравличните маркучи са с вградени стоманени оплетки и кербовани/пресовани/ по съвременна технология, което осигурява качествена, дълготрайна и безаварийна работа.

 

Ще се радваме да осъществим контакт с фирми-партньори, на които да бъдем от полза с нашия опит и технологичен капацитет.

Апекс 11
© 2010, APEX 11 LTD.