АПЕКС 11 – РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА МОТОКАРИ И ЕЛЕКТРОКАРИ, СКЛАДОВА ТЕХНИКА, АВТОСЕРВИЗНО ОБОРУДВАНЕ

Цена за доставка:

Условия за доставка:

 1. Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.
 2. Доставки се извършват само на територия на Република България.
 3. Получаването на стоката става след подписване на документ от страна на купувача, удостоверяващ приемо-предаването.
 4. Доставката при онлайн покупка на изплащане се изпълнява въз основа на данните (име, ЕГН, адрес за доставка – служебен или настоящ адрес), посочени от купувача в договора за кредит. Получаването на стоката се извършва лично от купувача, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност, положи подпис и собственоръчно изпише собственото си и фамилно име в документа, удостоверяващ предаването на стоката.
 5. Срокове за доставка:
  1. За стоки поръчани до 14 часа българско време – 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката;За стоки поръчани след 14 часа българско време – 96 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката;
  Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от куриера. Апекс11 си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава всички посочени срокове за доставка с до 14 дни.
 6. Рекламации за явни и транспортни дефекти се предявяват/приемат само преди подписването от страна на купувача на документа удостоверяващ приемането на стоката/ите.
 7. Стоките се доставят до входната врата или до офис на куриерската фирма.
 8. При доставка, чрез куриер, доставката се извършва съгласно условията на съответния куриер.

Важно!!!

„АПЕКС 11“ ЕООД работи само с куриерска фирма ЕКОНТ!

В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА.