Примерни стелажни системи за палети

Примерни стелажни системи за палети: Всеки стелаж или стелажна редица се състои от определен брой елементи - рамки    ( вертикални страници), греди (хоризонтални елементи - по 2 бр на ниво). За нас е приоритет да бъдем ясни и прозрачни в проектите и офертите си , за да може всеки клиент да е наясно какви елементи са вложени в неговата Стелажна система независимо от вида стелаж , който си е избрал -  Леки стелажи - Хоризонтални греди за леки стелажи, Вертикални рамки за леки стелажи, Плотове и плочи за леки стелажи, Палетни стелажи - Вертикални рамки за  палетни стелажи, Хоризонтални греди за палетни стелажи, Конзолни стелажи, Етажни стелажи тип Мецанин.

В Апекс 11 ЕООД предлагаме всики необходими размери Стелажи и стелажни системи, височини, товароподемности на стелажи за ръчно складиране (Леки стелажи), за палетизиране(Палетни стелажи), за дългометражни товари(Конзолни стелажи), за оптимално използване на пространството (Етажни стелажи тип Мецанин). Разполагаме с екип от специалисти в областта на Проектиране и изграждане на Стелажи и стелажни системи, които са на разположение за всички възникнали въпроси от страна на клиентите ни , както и за естеството на складиране на товари. Ние сме помислили не само за изграждането на Стелажни конструкции, така и за обслужването им с предложения за Складова техника, Мотокари  Електрокари, Стакери в различни варианти и потребности за обслужване.

Нашите представителства са винаги на разположение в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна, Бургас за да ви предложат най-доброто решение и най-добрата цена на пазара за вас!

 

Set Descending Direction
View as Grid List

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

7 Items

per page