Заваряване и заваръчни консумативи

Заваряване и заваръчни консумативи

Заваряване и заваръчни консумативи можете да откриете разнообразието при нас: Електроди за заваряване, тел за заваряване МИГ/МАГ, подфлюсово заваряване, апарати за МИГ/МАГ  заваряване, заваръчни предпазни средства, абразивни дискове, лични предпазни средства за всяка заваръчна дейност.

Обединили сме каталог  от  разнообразни видове от  Тел за заваряване ( която може да бъде във вид заваръчна тел на ролки , заваръчна тел напръчки за МИГ МАГ заваряване)  и Електроди за завряванеПодфлюсово заваряванеЗаваръчни апарати, Заваръчни предпазни средства, Абразивни дискове и др.

Апекс 11 е вносител на заваръчни консумативи от марките Best Welding, Hyundai, като това са марките предпочитани от наши дългосрочни клиенти.
Мисията, която следваме в Апекс 11 е да пренасяме нови световни технологии, в които да насърчим клиентите ни към по-ефективни и икономични решения.

Предлагаме Ви да се запознаете с нашия каталог от разнообразни продукти: мотокари, резервни части, автосервизно оборудване, маркучи и фитинги, складова техника, заваряване и заваръчни консумативи - уверете се в качеството и конкурентната цена предлагана от нас. Очакваме ви в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора!

 

 

Set Descending Direction
View as Grid List

65 продукта

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

65 продукта

per page