Други части

Други части: Пълно разнообразие от резервни части за мотокари, можете да откриете при нас: Двигатели ПеркинсМост двигателенМост управляемПовдигателна уредбаХидродинамичен предавател(ХДП)Спирачна системаУредба хидравличнаУредба електическа, Лагери, Стенд за дюзи (инжектори),наричан също тестер за дюзи (инжектори).

Всички необходими резервни части за Вашия мотокар ще откриете при нас като качеството е гарантирано най-доброто, а цените конкурентни на пазара, предлагаме също и старет за МТЗ, диск за ХДП за вносни машини, Гориво подкачваща помап Кубота, Фар въртящ, Разпръсквачи  по модел и сериен номер, Разпръсквач за Линде.

Предлагаме на своите клиенти и лицензирани тягови и стационарни батерии, които могат да се изработят по модел и необходимост за всяка машина.

За Вас клиенти нашите специалисти са подготвени  с изчерпателна информация по всички направления, които са  в мотокарния бизнес.

 Заповядайте при нас, за да получите пълна информация и всичко необходимо като резервни части за мотокари, консумативи  за вашия мотокар, електрокар, газокар.

Апекс 11 има представителства в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, които разполагат с цялостно разнообразие от продукти.

 

Set Descending Direction
View as Grid List

44 продукта

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

44 продукта

Page
per page