Хидравлични маркучи

Фирма Апекс 11 предлага хидравлични маркучи на невероятно ниски цени с марката PANZER, предлагаме Ви перфектна изработка на хидравлични маркучи с накрайници за високо и ниско налягане, гъвкави съединения, хидравлични фитинги, стоманени въжета и други консумативи.

 За удобство на своите  клиенти сме добавили огромно разнообразие от качествени Маркучи, фитинги и въжета на атрактивни цени и висок стандарт на изработка . Предназначени са за хидравлични схеми с ниско налягане, високо налягане и специални (например екстремни температури и налягания). Хидравличните маркучите се изработват в необходимата дължина и размери. Срока на доставка при стандартните маркучи варира от 1 до 3 дни според заявеното количество. В представителството ни в град Пловдив разполагаме с модернизирана  производствена база за изработка на Хидравлични маркучи, Гъвкави съединения изработени по модел в максимално кратък срок за клиента.

Хидравлични маркучи, гъвкави съединения, стоманени въжета и накрайници можете да откриете и в представителствата ни в градовете Пловдив, София, Ямбол, Плевен, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора на невероятни цени и налични количества.

 

Set Descending Direction
View as Grid List

14 продукта

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

14 продукта

Page
per page