Обувки за заваряване

Обувки за заваряване: Апекс 11 Ви предлагат  индивидуални заваръчни предпазни средства и всякакви аксесоари: Маски за заваряванеОчила за заваряванеРъкавици за заваряванеДруги заваръчни предпазни средства.

Апекс 11 е вносител на разнообразна гама от продукти за заваряване и заваръчни консумативи, които са с високо качество на изработка и  стандарти на европейско ниво.

В нашите представителства в градовете Пловдив,София, Плевен ,Ямбол ще Ви посрещнат компетентни и лоялни представители, за да ви помогнат в избора за подходящ продукт за дейността Ви.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.