Маски за заваряване

Маски за заваряване - Фотосоларни шлемове: Апекс 11 е вносител както на артикули за заваряване и заваръчни консумативи, така и заваръчни предпазни средства Маски за заваряванеОчила за заваряванеРъкавици за заваряванеОбувки за заваряванеДруги заваръчни предпазни средства.

Предлагаме Ви клиенти да се убедите в качеството и достъпната цена на продуктите ни, разгледайте предложението ни: Соларна маска за заваряване с повишена точност и качество на заварка и функция за изключване на соларното стъкло.

Всичко необходимо за Вашата заваръчна дейност, можете да разгледате при нас в магазините ни в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.