Волфрамови електроди

Волфрамови електроди:  За потребностите на вашата заваръчна дейност Апекс 11 разполага с богат асортимент от: Базични електродиРутилови електродиЕлектроди за неръждавейкаЕлектроди за чугунЕлектроди за твърдосплавно наваряванеЕлектроди за алуминийЕлектроди за мед.

Волфрамовите електроди се използват за заваряване на алуминий и алуминиеви сплави, съдържащи  чист волфрам, основна характеристика е, че се използва променлив ток за алуминий и алуминиеви сплави  с отлична  стабилност на дъгата.

Разполагаме с качествени Електроди за заваряване на извести марки като HYUNDAI, BEST WELDING, които са се доказали с  най-добрите и качествени продукти на пазара и в лицето на техни партньори защитаваме доброто име и стандарт. Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна и разгледайте целия ни асортимент от продукти.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.