Електроди за твърдосплавно наваряване

Електроди за твърдосплавно наваряване: Апекс 11 е основен вносител на  материали за заваряване като:Базични електродиРутилови електродиЕлектроди за неръждавейкаЕлектроди за чугунЕлектроди за алуминийЕлектроди за медВолфрамови електроди.

Обмазаните електроди намират приложение за заваряване на нелегирани, ниско легирани, неръждаеми стомани, заваряване на разнородни метали и сплави, електроди за твърдосплавно наваряване, целулозни електроди за заваряване на тръби и електроди за заваряване на чугун. Универсално приложим електрод за наваряване на детайли от стомана, лята стомана и стомани с високо съдържание на манган; предмети едновременно подложени на силен натиск и износване.  Навареният метал е с голяма твърдост и е почти необработваем.

За вас клиенти предлагаме качество, преференциална цена и висок стандарт на изработка на марките HYUNDAI, BEST WELDING . 

Можете да откриете всички консумативи  за заваряване в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна, Бургас !

1 артикул(а)

на страница

1 артикул(а)

на страница