Електроди за мед

Електроди за мед: За Вас клиенти сме подготвили богата гама от продукти за Заваряване и заваръчни консумативи в следните категорииБазични електроди, Рутилови електродиЕлектроди за неръждавейка, Електроди за чугунЕлектроди за твърдосплавно наваряванеЕлектроди за алуминийВолфрамови електроди.

Основната характеристика за Електродите за заваряване на мед  е  че се използват   еднородни или разнородни съединения на медни сплави, както и за заваряване на чугун или за наваряване на стомана с цел предпазване от корозия, с декоративна цел или за получаване на други специални свойства.

В Апекс 11 работим в името на нашите клиента като съпоставяме качеството и цената на продуктите ни в един критерии, заповядайте при нас и преоткриите успеха на Вашата дейност с нашите предложения.Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна  за да разгледате нашите предложения.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.