Електроди за алуминий

Електроди за алуминий: За Вас клиенти сме подготвили богат каталог с продукти на марките HYUNDAI, BEST WELDINGБазични електродиРутилови електродиЕлектроди за неръждавейкаЕлектроди за чугунЕлектроди за твърдосплавно наваряванеЕлектроди за медВолфрамови електроди.

Заваряването на алуминий и алуминиеви сплави се извършва с променлив ток в защита среда от  аргон, допълнителният метал се подава във вид пръчка във заваръчната  среда .

В Апекс 11 работим по модел и изисквания на нашите клиенти, които са наши партньори в дългогодишния ни  стремеж към успех.

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна, Бургас за да получите адекватна информация, отлично качество и преференциална цена за  Вашия продукт.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.