Вертикални рамки за палетни стелажи

Вертикални рамки за палетни стелажи: Апекс 11 ЕООД е вносител на високо качествени Стелажи и стелажни системи, които предлагаме на пазара на най-добри цени. Нашите Палетни стелажи са на разположение във вариант на поцинковани Вертикални рамки за палетни стелажи и праховобоядисани Хоризонтални греди за палетни стелажи, без значение дали ще съхранявате европалети, специални палети,  всички стелажи са изработени от качествени профили, които гарантират сигурност при съхранение на товари.При изграждането на стелажна система от вида Палетни стелажи изработваме индивидуални проекти за всеки клиент, като се съобразяваме с вида на  товара, който ще се съхранява, Складова техника , с която ще се обслужва склада или Газокари, Електрокари, Стакери или друга техника.

Вертикални рамки  за палетни стелажи, наричани още страници, които определят височината и дълбочината  на стелажа или стелажната редица. При непрекъсната стелажна редица с 2 клетки са нужни 3 рамки, а не 4 (средната става обща). Хоризонталните греди се захващат двустранно за вътрешните рамки, а едностранно за крайните две.

Всички критерии, които са необходими за Оборудването на Склад с подобна дейност се преценяват от нашите специалисти, които ще ви предложат оптимално функионален проект и вариант за Стелажи и стелажни системи.

Заповядайте в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол и Варна!

6 артикул(а)

на страница

6 артикул(а)

на страница