Стелажи и стелажни системи

Хоризонтални греди за палетни стелажи: Апекс 11 ЕООД е вносител на богата гама Стелажи и стелажни системи , които са разделени в следните категории: Леки стелажи, Палетни стелажи, Конзолни стелажи, Етажни стелажи тип Мецанин. За тази цел при нас изготвяме индивидуални проекти за всеки вид стелаж, които ги описваме подробно и в отделни елементи - Хоризонтални греди за палетни рамки, Вертикални рамки за палетни стелажи, Примерни стелажи за палетизиране, които можете да разгледате за ориентир в нашия сайт www.apex11.com

Хоризонтални Греди за палетни стелажи– хоризонталните носещи елементи представляващи правоъгълна затворена тръба, те определят броя нива като за всяко ниво са необходими 2 бр. греди и товароносимостта на всяко ниво. По този начин се осъществява лек и удобен безболтов монтаж на стелажите, а в случай на необходимост - бърз демонтаж. За този вид стелажи , необходими за палетизиране не санеобходими плотове или плочи.

За по-подробна информация и изяснение по проект или чертеж, можете да се обърнете към нашите представители в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна.

 

4 артикул(а)

на страница

4 артикул(а)

на страница