складова количка транспортна

Складова количка транспортна: Апекс 11 представя богата гама от складови колички: складова количка платформа, складова количка транспортна, складова количка за варели, складова количка ножична и друга складова техника .

Като основен вносител на складова техника с високо качество, перфектна визия, цена конкурентно най-добра на пазара Апекс 11 разполага с пълна гама за оборудването на Вашия склад. Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, за да се убедите в разнообразието и да получите пълна информация за необходимите Ви артикули. 

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.