Мобилна вишка

Мобилна вишка

Мобилна вишка: Предлагаме ви най-новия си продукт Мобилна Вишка - вишка за хора , която е много практична и маневрена за работа в тесни пространства. Има възможност да се транспортира с теглене от превозно средство, да се застопорява така , че да бъде безопастна при работа на оператора при максимална височина на повдигане. Мобилната вишка има предимството да се тегли ръчно до  мястото и да се повдига електрически от оператора, благодарение на дизайна си този тип вишки са стабилни и удоби за транспортиране при минимални усилия и минимално време за подготовка.   

Предлагаме Мобилни вишки с кратък срок на доставка и цени номер едно на пазара, мобилни вишки  с височина на повдигане 6000мм, 8000мм, 10 000мм, товароносимости 125 кг до 150кг.

Заповядайте при нас за да разгледате наличности и да получите подробна информация за артикулите ни от Складова техника, които са изключитено интересни и практични на пазара - артактивни с цените и качествата си, очакваме ви в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол и Варна.

3 артикул(а)

на страница

3 артикул(а)

на страница