Мост управляем

Мост управляем

Мост управляем: За качествен ремонт на Вашата машина с двигател Перкинс от предлагаме  резервни части за мотокари от категориите: Мост двигателенПовдигателна уредба, Хидродинамичен предавател(ХДП)Спирачна система, Уредба хидравличнаУредба електическа,  ЛагериДруги части.

Разполагаме с база за ремонт, рециклиране на мотокари   и подемна техника, складова техника и др. , изработваме хидравлични маркучи, гъвкави съединения по модел и необходимост на клиентите ни. Имаме обновена база  за кербоване на  хидравлични маркучи , която е оборудвана с италиански машини за изработака и кербоване (пресоване ) на хидравлични маркучи , с голям капацитет на изработка за ден.

В Апекс 11 разполагаме с качествени резервни части за Вашия мотокар, които можете да откриете в магазините ни в градовете Пловдив, София, Плевен, Ямбол, Варна   нашите консултанти ще Ви предложат най-доброто решение за ремонта на мотокара Ви.

Цените са конкурентни на пазара, както и качеството  на резервните части е подбрано, за да може клиента да се ползва с доверие към нас.

За вашата сигурност и непрекъснат работен процес на машините Ви, можете да се обърнете към нашите представители за информация.

Артикули 1 до 12 от 102 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 102 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5