Двигатели Перкинс

Двигатели Перкинс

Двигатели Перкинс: Апекс 11 предлага богато разнообразие от резервни части за Двигатели Пекринс -  модел Д2500 и модел   Д3900, всичко необходимо по мост двигателен, мост управляем, повдигателна уредба, хидродинамичен предавател (ХДП), спирачна система, уредба електрическа, уредба хидравлична,  лагери и други части разполагаме и с висококачествени резервни части за мотокари, електрокари, газокари.

За Вас клиенти сме осигурили и пълна гама качествени резервни части за мотокари, консумативи, масла и смазочни материали за безаварийната работа на вашата машина.Нашите предложения за Резервни части за български  мотокар тип Балканкар са налични в представителствата ни като поддържаме постоянни наличности от тях както и  гуми за мотокари, хидравлични маркучи приложими в мотокара, както и изработка на хидравлични маркучи по  модел, филтри за мотокари, лагери и др.

Разполагаме с база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, подемна техника и др. както и база за кербоване (пресоване ) на хидравлични маркучи по модел.

Можете да ни откриете  и в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен, Ямбол, София, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора  както и в сайта ни www.apex11.com

Артикули 1 до 12 от 210 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 210 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5