ПРОМОЦИИ

Промоции : Апекс 11 ЕООД предлага широка гама артикули в сферата На Мотокари, Гуми за мотокари, Резервни части за мотокари,  Колани и сапани, Складова техника, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи,  Допълнителни приспособления за мотокари - Рог виличен за мотокари, Високоповдигач Полуелектрически, Полуелектрически високоповдигач за варели и  много други продукти  в различните  направления.

Ново Стелажи и стелажни системи: Леки стелажи съставени от: Хоризонтални греди за леки стелажи, Вертикални рамки за леки стелажи, Плотове и плочи за леки стелажи, Примерни стелажни системи.

Палетни стелажи съставени от: Хоризонтални греди за палетни стелажи, Вертикални рамки за палетни стелажи, Примерни стелажни системи за палети. Изготвяме индивидуални проекти за всеки клиент, съобразени със складовото помещение на клиента, Складова техника, с която се обслужва помещението и др.

Предлагаме ви най-новите си продукти в категория  Гуми за мотокар: Супереластична бяла немаркира гума за мотокар – иновация, която е много практична във фармацевтичнат индустрия, хранително-вкусовата индустрия и отрасли, в които се изисква идеално чиста среда за работа с мотокар и подемна техника.

Другото наше ново предложение е част от каталога ни с Колани и сапани: Укрепващи колани (от 0,25 тона до 5 тона, дължини от 4.5 метра до 12 метра), Колан за теглене с 2 куки с палец – перфектно изработен колан съобразен с  нормите нан теглене на товари, Лента за укрепващ колан ( от 0,8 тона до 10 тона), Лента с 1 кука (от3 тона  до 5 тона, дължини от 2,7 метра до 12 метра), Тресчотка – 3 тона и 5 тона.

В наличност са и иновативните ни предложения като : Високоповдигачи електрически във варианти от 1200кг и 1500кг, височина на повдигане от 3600мм и 5500 мм. Този вид складова техника е удобен за работа както в малки складови помещения, така и в мащабни  складове, осигурава на оператора идеална видимост, практичност в работния процес.

Електрически транспалетни колички – товароносимост от 1500 кг, която е най-доброто решение за всеки оператор, занимаващ се с товаро-разтоварна дейност.

Високоповдигачи електрически от серия ES, които са с товароносимост от 1500кг, 1200кг, 1600кг с височини на повдигане от 3600 мм и 5500мм.

Полуелектрически високоповдигач  за варели, който улеснява транспортирането и разфасоването на течности(масла) на 100%. 

Заповадайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол, Варна , за да разгледате цялото разнообразие от продукти и различни модели машини и подемна техника.

Артикули 1 до 12 от 122 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 122 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5