НОВИ ПРОДУКТИ

Нови продукти: Двуколонен подемник 4.5 тона, подходящ за работа с леки и товарни автомобили, може да се използва във всеки Автосервиз, в който можем да предложим и цялостно оборудване като: Баланс машина, Машина за монтаж и демонтаж на коли и бусове, Гумодемонтажни машини за камиони, Подемници - Едноколонни подемници, Двуколонни подемници, Четириколонни подемници, Ножичен подемник, Подемници за камиони и автобуси, Бояджийски камери, Тежести за баланс на гуми, Въжета и колани за теглене и др. На 8.10.2017 г налична на скла Машина за гумодемонтаж от 10 до 21" , приемаме Вашите заявки на посочените телефони за връзка с нас!

Налични Гуми Супереластични за мотокари система Long Run ново поколение гума с повишена издържливост при употреба. Благодарение на съвършената си конструкция , Гумите Long Run са с по-голяма износоустойчивост и по издържливи на вибрации.

НАЛИЧНИ НА СКЛАД - ПОДВИЖНА ХИДРАВЛИЧНА ПЛАТФОРМА НА НЕВЕРОЯТНА ЦЕНА ЗА ВАС!

Вече на склад  Мотокари на Уникални цени: Нови Мотокари - Мотокар дизел 3.5 тона , Мотокар дизел 2.5 тона , Мотокар дизел 1.5 тона , Мотокар газ-бензин1.5 тона , Мотокар газ-бензин 2.5 тона, Мотокар газ-бензин 1.5 тона.

Вече налична Камера с LED дисплей за мотокари, която е функционална и много удобна за работа при   недостъпни височини за оглед от оператора.

За удобство на клиентите ни , ние предлагаме лизингова схема за закупуване на мотокари по избор - индивидуални оферти за всеки клиент! 

Вече на склад Инструменти за Автосервиз подредени в следните категории: Хидравлични инструменти за Автосервиз, Стойки за повдигане на автомобил с гребен, Хидравлични преси за избиване, Лежанка за механици, Хидравличен Бутилков ктрик . 

Налични на склад Стенд за тестване на дюзи (инжектори) наричани още Тестер за дюзи на уникална цена от  225 без ДДС 

Двуколоне подемник с долан синхронизация 4 тона и височина на повдигане 1900 мм на уникална цена от 1799лв без ДДС!!!Двуколоне подемник с горна цинхронизация 5 тона на невероятно изгодна цена 3189 лв без ДДС!

Разгледайте и ПРОМОЦИИ на продукти като Стелажи и стелажни системи, Колан и сапани, Високоповдигач електрически,   Транспалетна количка с везна, Електрическа транспалетна количка,  Високоповдигачи Стакери.

Представяме Ви пълна гама Приспособления за варели, Складова Количка за варели, Полуелектрически високоповдигач за варели, Високоповдигач Ръчен  за варели.

Заповядайте в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна, Бургас за да разгледате разнообразието ни от продукти на най-добри и конкурентни цени на пазара.

Артикули 1 до 12 от 69 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 69 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5