НОВИ ПРОДУКТИ

Нови продукти: Двуколонен подемник 4.5 тона, подходящ за работа с леки и товарни автомобили, може да се използва във всеки Автосервиз, в който можем да предложим и цялостно оборудване като: Баланс машина, Машина за монтаж и демонтаж на коли и бусове, Гумодемонтажни машини за камиони, Подемници - Едноколонни подемници, Двуколонни подемници, Четириколонни подемници, Ножичен подемник, Подемници за камиони и автобуси, Бояджийски камери, Тежести за баланс на гуми, Въжета и колани за теглене и др.

Вече на склад  Мотокари на Уникални цени: Нови Мотокари - Мотокар дизел 3.5 тона , Мотокар дизел 2.5 тона , Мотокар дизел 1.5 тона , Мотокар газ-бензин1.5 тона , Мотокар газ-бензин 2.5 тона, Мотокар газ-бензин 1.5 тона.

За удобство на клиентите ни , ние предлагаме лизингова схема за закупуване на мотокари по избор - индивидуални оферти за всеки клиент!

Налични на склад Стенд за тестване на дюзи (инжектори) на уникална цена от  225 без ДДС !

Двуколоне подемник с долан синхронизация 4 тона и височина на повдигане 1900 мм на уникална цена от 1660лв без ДДС!!!

Разгледайте и ПРОМОЦИИ на продукти като Стелажи и стелажни системи, Колан и сапани, Високоповдигач електрически,   Транспалетна количка с везна, Електрическа транспалетна количка,  Високоповдигачи Стакери.

Представяме Ви пълна гама Приспособления за варели, Складова Количка за варели, Полуелектрически високоповдигач за варели, Високоповдигач Ръчен  за варели.

Заповядайте в представителствата ни в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна, за да разгледате разнообразието ни от продукти на най-добри и конкурентни цени на пазара.

Артикули 1 до 12 от 22 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2

Артикули 1 до 12 от 22 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2