НОВИ МОТОКАРИ

НОВИ МОТОКАРИ

НОВИ МОТОКАРИ - НАЛИЧНИ НА СКЛАД ! В стремежа си да покрием всички изисквания в технически и функционален аспект, ние от Апекс 11 ЕООД Ви предлагаме обновена  серия Нови  мотокари  A-lift.

Мотокар A-lift съчетава следните Предимства и преимущества на модела; Ергономичен дизайн, маневреност, функционалност, висок стандарт на изработка, налични резервни части за мотокари, повдигателна уредба - мачта с повишена видимост. Двигатели с нова икономична технология, обезшумени на марките NISSAN, ISUZU, YANMAR!

Мотокар A-lift е конструиран с идеята да бъде не само машина за работа , а мотокар осигуряващ стабилност при маневри, фунционална мачта и видимост при максимално движение и разположение на товара, за което оператора да бъде с реален визуален контакт. Нашите цени на нови  мотокари са съобразени с параметрите на мотокарите и техните  качества, перфектната изработка на машините води до улеснение при работа и поддръжка на мотокарите. 

Недостатък на Нови Мотокари A-lift: Бързо се изчерпват количествата на склад!

Предлагаме и Нови мотокари с лизингова схема на закупуване и изгодни условия за всеки клиент!

За да не се сблъскате с недостатъка на Новата ни серия Мотокари , Ви очакваме в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна , за да разгледате и сами да се убедите в качествата на Нов мотокар за вашата дейност!

Артикули 1 до 12 от 15 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2

Артикули 1 до 12 от 15 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2