Ротатор за мотокар

Ротатор за мотокар: В представителствата на Апекс 11 можете да разгледате цялата гама от Приспособленя за мотокари: Рог виличен за мотокар, Вилични изравнители за мотокар, Приспособления за варели, Удължители за рог виличен, Камера с дисплей за мотокар, Кофа за мотокар, Кламер за бали, Ротатор за мотокар и др.

Ротаторите са хидравлични приспособления , които служат за движение (ротация) на вилиците (или други прикачни приспособления) с две посоки от 180° до 360°. Намират приложения във товаро-разтоварната дейност с бали, нестандартни товари, контейнери, кошове и др.

При нас освен наличните приспособления за мотокари , можем да изработим и нестандартни приспособления за вашата дейност със съответните срокове на изработка, които са максимално кратки. Очакваме вашите предложения и запитвания!

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.