Рог виличен за мотокар

Рог виличен за мотокар

Рог виличен за мотокар - Вилици за мотокар: Рог виличен се определя спрямо неговия клас на присъединяване - това е стандартната височина на подвиличната плоча и земята при максимално спусната височина на повдигателната уредба.

Апекс 11 ЕООД е вносител на разнообразни видове рогове за мотокар - вилици за мотокар , които са приложими във всички видове мотокари при необходимост от смяна на Рог виличен. Ако не се използват често дълги вилици за мотокар , в този случай се използват Удължители за Рог виличен, практичен начин да се използва максимално удължителя за пренос или разтоварване на по- дълъг товар.

Ние разполагаме с всички видове Приспособления за мотокар:Рог виличен за мотокар, Удължители за рог виличен, Приспособления за варели, Вилични изравнители и др, интересни  практични устройства необходими като допълнителен елемент към вашата машина.

Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол, Варна, за да разгледате цялото ни разнообразие  от артикули и предложения за вашата дейност.

 

 

 

Артикули 1 до 12 от 16 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2

Артикули 1 до 12 от 16 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2