Мотокари 5 тона -45 тона

Мотокари 5 тона -45 тона: Апекс 11 е вносител на висококачествени и функционални Мотокари Електрокари на марката Maximal, които са с  последно поколение на двигатели от марката  ISUZU, YANMAR, NISSAN.

Разгледайте нашите предложения за Нов Мотокар Дизел, Мотокар Газ и Електрокари от марката  A-lift в  следните товароподемности:  Мотокар 1,5 тона, Мотокар 2 тона, Мотокар 2,5 тона, Мотокар 3 тона, Мотокар 3.5 тона, Мотокар 5 тона, Мтокар 5 тона- 45 тона.

Нашите представителства са в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна  ще ви посрещнат нашите мениджъри с цялостна информация за технически характеристики и цени за всеки  Мотокар, Електрокар,  Газокар.

Ние сме специализирали дейността си в цялостното поддържане на Мотокари, Рециклирането на машини и съоръжения, Поддръжка на машини и др., Ремонт и цялостно обслужеване на мотокари както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.