Мотокар газ 2 тона

Мотокар газ 2 тона: Апекс 11 ЕООД е вносител на нови Мотокари с марката A-lift , които са единствени и иновативни в технологията на изработка, дизайн, управление, високо надеждни двигатели от ново поколение на марките NISSAN, YANMAR, ISUZU.

Разполагаме с Мотокари от 2 тона Газ, Газ -Бензин, Дизел, в зависимост от необходимостта и предпочитанията на клиентите ни,предлагаме както базови модели така и допълнителни опции за повдигателна уредба, вилични изравнители,  Гуми плътни (супереластични) и всичко това може да бъде единствено съобразено с клиентите ни.

Нашата цел е да представим на клиентите най-добрите технологии както в Мотокарите и възлите , така и в поддръжката на машините да бъде достъпна и лесна обслужвана за всеки, надеждна при работа от оператора -  стараем се да представим най-точната информация за машините и резервните части за тях.

Нашите представители  в градовете Пловдив, Плевен София, Ямбол, Варна и колегите ни са подготвени с пълната информация за машините , които предлагаме цени, срок на доставка и наличности.

 

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.