Мотокар дизел 2 тона

Мотокар дизел 2 тона: Апекс 11 ЕООД е вносител на висок клас Мотокари с марката A-lift, съчетаващи качество, перфектен дизайн, надеждедност при работа и най-добри цени на пазара. Разполагаме с Мотокари на Газ, Газ- Бензин и Дизел, които са вложени двигатели от ново поколение на марките NISSAN, YANMAR, ISUZU.

Ако вашият избор е за  Мотокар 2 тона, можем да предложим новата ни серия A-lift, която е изработене по нова технология, съвършен начин на изработка, устойчив модел за интензивна работа. Ние разполагаме с нови машини съобразени с качествените изисквания на пазара и конкурентните цени , които поддържаме.

При нас ще откриете Мотокар 1,5 тона, Мотокар 2 тона, Мотокар 2.5 тона, Мотокар 3 тона, Мотокар 3.5 тона, Мотокар 5 тона, Мотокари 5 тона- 45 тона.

В нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна ще откриете пълна информация и каталог с новите ни предложения, представени в нашия каталог , както и актуална информация за моделите ни.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.