Мотокар 2 тона

Мотокар 2 тона: Апекс 11 е вносител на ново поколение Мотокари Електрокари от марката A-lift, които са изключителни лесни както за работа , така и за поддръжка, изработени са по нова иновативна технология, в която се съчетават функционалност и маневреност на Мотокара.

Наш приоритет са вноса на качествени и функционални машини, които можете да разгледате в наши представителства  в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна  както и в нашия сайт www.apex11.com или да  позвъните на посочените телефони за връзка с нас.

Създали сме лесен и удобен начин на комуникация и връзка с нашите мениджъри, така че клиента да получи максимално най-добрата информация за търсен продукт.

Разгледайте предложенията ни от Нови Мотокари Електрокари,   Рециклирани мотокари, Мотокар под наем, които предлагаме с най-добра цена на пазара, с тези продукти залагаме качеството при всеки детайл, най- добрата спецификация на машините в полза на работния процес.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.