Мотокари

Мотокари

Нов Мотокар със съвършен дизайн и топ цена!

Апекс 11 предлага за Вас НОВИ Мотокари A-lift НА СУПЕР ЦЕНА и допълнителни Приспособления за мотокари (рог виличен за мотокар, удължители за рог виличен за мотокар, вилични изравнители за мотокар), които могат да се монтират в зависимост от Вашата потребност, както и Мултифункционален мотокар A-lift Употребявани кари, Ремонт на мотокари, Мотокар под наем, Рециклирани кари - Употребявани мотокари, Изкупуване на мотокари и възли, Резервни части за мотокари.

Налични на склад  най-новото поколение Мотокари  на пазара в нашите представителства и изложбени зали. Запознайте се с качеството от първо лице като разгледате функциите, перфектния дизайн и технически спецификации, с които са изработени мотокарите.

Предлагаме за Вас иновативна технология в нова серия мотокари с марка A-lift, съобразени с европейски норми, дизайн, функционалност при работа, ново поколение двигатели NISSAN, ISUZU,YANMAR  и други положителни качества съчетани в нашите машини. Предлагаме гъвкави условия за закупуване на мотокари с лизингова схема на заплащане и удобни условия за всеки клиент.

Екип от наши специалисти ще Ви консултират за най-доброто и функционално решение: Мотокар 1.5 тона, Мотокар 2 тона, Мотокар 2.5 тона, Мотокар 3 тона, Мотокар 3.5 тона, Мотокар 5 тона, Мотокари от 5 тона до 45 тона

Нашите представителства се намират в градовете Пловдив, Плевен, София, Ямбол, Варна или можете да ни откриете на  сайта ни www.apex11.com

12 артикул(а)

на страница

12 артикул(а)

на страница