Изкупуване на повдигателни уредби

Изкупуване на повдигателни уредби За разширяване на дейността си в областта на каростроенето предлагаме Изкупуване на стари (употребявани) мотокариИзкупуване на стари(употребявани) електрокари, Изкупуване на ХДП модел 6860Изкупуване на повдигателни уредбиИзкупуване на мост управлениеИзкупуване на двигатели.

За своие клиенти сме изработели схема за изкупуване на мотокари и възли , електрокари и възли на конкурентни цени и отлични условия за клиента. Можете да разгледате нашите предложения като ни посетите в едно от представителствата ни в град Пловдив, където разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на машини възли. 

Заповядайте при нас , за да се докоснете до качеството, коректността и отличните условия , които предлагаме.

В представителствата ни в другите градовете Плевен , София, Ямбол и Варна ще откриете Резервни части за мотокари, Гуми за мотокари, Масла и смазочни материали, Нови Мотокари и др консумативи на най-добри цени.

Все още не е добавен продукт в тази категория

Можете да потърсите сходни продукти в други категории, публикувани в магазина.
Ако не можете да откриете търсеният продукт - Моля свържете се с нас за съдействие!
 
В Апекс 11 сме разгънали мащабно своя бизнес в областта на Мотокари, Електрокари, Складова техника, Стелажи и Стелажно оборудване, Гуми, Филтри, Автосервизно оборудване, Заваряване и заваръчни консумативи, Резервни части за мотокари, Маркучи, фитинги и въжета, Ремонт, наем и сервиз на мотокари, Масла и смазочни материали.

Ние сме основни вносители на голямата част от асортимента ни, разполагаме с модернизирана база за ремонт и рециклиране на мотокари, ремонт на складова техника, пълно рециклиране на мотокари, изкупуване на мотокари и възли.