Въжета и колани за теглене

Въжета и колани за теглене

Въжета и колани за теглене: Апекс 11 ЕООД е вносител на пълна гама Колани и сапани или наричани още Въжета за теглене на автомобили , бусове и други.

Нашата гама е изготвена от Колани и сапани в следните категории: Плоски сапани (сапани с уши), Плоски безконечни сапани, Колани с две куки за теглене, Укрепващи колани - колани с тесчотка, Тресчотки, Лента за укрепващ колан, Кръгли колани, Кръгли колани  с уши  и др. Нашите въжета и колани са с различни товароносимости и дължини, в зависимост необходимостта на вашата дейност. Въжетата и коланите са предназначени за всички видове товаро-разтоварна дейност в сухопътния, водния , въздушния транспорт.

 Заповядайте в нашите представителства в градовете Пловдив, Плевен , София, Ямбол и Варна, Бургас за да разгледате целия ни каталог с продукти за Автосервизно оборудване, Въжета и колани за теглене на автомобили и бусове и друга техника. 

 Предлагаме ви продуктов каталог  Автосервизно оборудване (изтеглете pdf файла като кликнете каталог Автосервизно оборудване)

 

Артикули 1 до 12 от 49 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от 49 общо

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5